İHSAN KATURMAN ANAOKULU
Yüceyurt Mah. 15.Sok.SİVAS

VİZYON

Toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen, çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştiren, velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak vatanına sahip çıkan bireyler yetiştirmektir. Ayrıca sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

07:30- 17:30

YÜCEYURT MAH.15-5 Sok.